joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Incalzire / Termoseminee cu lemne si peleti

Termoseminee cu lemne si peleti

Termoseminee cu lemne si peleti

Termoseminee cu lemne si peletiTermosemineele reprezinta o alternativa moderna pentru centrala termica. Au un aspect placut, si te scutesc de instalarea unei centrale termice separate. Din ce in ce mai multe persoane decid sa achizitioneze termoseminee cu lemne si peleti. Sunt convinsi in final atunci cand fac o analiza a avantajelor pe care le aduc termosemineele.

Pe piata din Romania au fost introduse aceste produse prin colaborarea si creearea unei societati romano-italiana. Termocamini lucreaza in domeniul aceste de peste 25 de ani si este compania care a avut ideea inovatoare a acestor seminee creative.

Termoseminee cu lemne si peleti pentru vreme cu nameti

Tuturor ne place sa stam la caldura atunci cand incepe vremea rece si mohorata. Mereu vedem in filme personajele cum stau fara nici o grija in fata semineelor. Beau un pahar de vin, se incalzesc dupa o plimbare afara sau pur si simplu petrec cateva momente de liniste.

Sentimentul pe care focul impreuna cu semineul ti-l creeaza este cel de siguranta, confort si cel mai important, de acasa. Probabil in casa parinteasca exista acea soba in jurul careia se strangea toata familia. Stand langa semineul retraiesti acele clipe care ti-au bucurat copilaria. Caldura care te inconjoara te face fericit si te ajuta sa uiti grijile si problemele care te-au suparat toata ziua.

Metoda de intretinere a acestor termoseminee cu lemne si peleti

Avantajul tehnic pe care ti-l creeaza achizitionarea de termoseminee cu lemne si peleti este chiar util. Cumperi si instalezi un produs, dar beneficiezi de utilitatea a doua. Daca spatiul locuibil pe care il detii nu depaseste 300mp atunci esti asigurat, aceasta fiind capacitatea maxima de incalzit.

Intretinerea termosemineelor este simpla. Acestea au in dotare un sistem automat de curatare care nu permit ca resturile arderii sa se lipeasca de pereti. Este totusi necesara anual o intretinere a centralei, pornind de la aceasta si ajungand pana la cosul de fum. Cenusa trebuie curatata periodic, iar geamurile se curata cu produse speciale gasite in comert.

 

Check Also

certificat energetic Brasov

Eliberarea unui certificat energetic Brasov

Eliberarea unui certificat energetic Brasov Ar trebui sa aveti in vedere eliberarea unui astfel de …

Close