marți , aprilie 16 2024
Breaking News
Home / Imobiliare / Garsoniera Subcetate Residence

Garsoniera Subcetate Residence

De ce doresc turistii sa locuiasca intr-o garsoniera subcetate residence?

Pentru multi studenti, o garsoniera subcetate residence reprezinta solutia ideala atunci cand cauta o locuinta pentru urmatorii ani. Acest articol va prezinta informatii interesante care va pot ajuta sa intelegeti de aceasta solutie reprezinta locuinta ideala pentru studenti.

Garsoniera subcetate residence: Locuinta perfecta pentru studenti

Nevoia de un stil de viata simplificat, minimalist este in crestere in randul studentilor. Echilibrarea unui program riguros de clasa si de laborator, presiunile sociale, responsabilitatile profesionale, grupurile de studiu, calatoriile, evenimentele din campus si multe altele poate fi foarte coplesitoare pentru studentul obisnuit.

Din ce in ce mai multi adulti tineri gasesc mai usor sa isi simplifice viata si sa elimine presiunile cum ar fi sa tina pasul cu mai multe facturi, obligatii fata de colegii de camera, sa tina pasul cu „lucruri”, cheltuieli de mutare etc., optand pentru a locui intr-o garsoniera.

Mutarea intr-o garsoniera este un motiv puternic pentru simplificarea stilulului de viata si pentru eliberarea de bunurile si responsabilitatile de care s-ar putea sa nu aiba nevoie in aceasta etapa a vietii. Vom discuta in continuare despre avantajele pe care mutarea intr-o garsoniera le ofera studentilor (si nu numai).

Avantajele locuirii intr-o garsoniera pentru studenti

O garsoniera subcetate residence este locuinta perfecta pentru studenti din mai multe motive. Acestea sunt prezentate pe scurt in randurile de mai jos.

1. Economisirea banilor

Acesta este cel mai evident si principalul motiv pentru care studentii pot opta pentru o garsoniera. Este mai usor sa mentina costurile utilitatilor la un nivel scazut atunci cand locuiesc intr-o garsoniera decat intr-un apartament cu doua sau mai multe camere.

Garsoniera Subcetate ResidenceTot in ceea ce priveste economisirea banilor aducem in discutie si cumpararea produselor pentru curatenia si intretinerea locuintei. Este nevoie de mai putine produse pentru a curata locuinta, deci si in acest fel se economisesc bani. Costurile facturilor sunt de asemenea mai mici. Deci, acesta este un motiv cat se poate de clar pentru ca studentii sa se orienteze spre astfel de locuinte.

2. Lipsa colegului de camera

Acesta poate fi un „pro” sau un „contra”, in functie de tipul dvs. de personalitate. Cu toate acestea, a nu avea presiunile sociale si obligatiile de a avea un coleg de camera poate fi o schimbare revigoranta.

Nu exista astfel colegul dezordonat care nu isi aduna lucrurile. Nu exista nici colegul tocilar care doreste mereu liniste in camera pentru a invata. Nu exista coleg de camera care sa nu fie de acord cu muzica ascultata, cu programul tv urmarit, etc.

Deci, lipsa unui coleg de camera precum in caminele studentesti este un mare avantaj. In plus, la camin este aproape imposibil ca un student sa isi poata chema un prieten, iubita sau chiar membrii familiei. Insa, intr-o garsoniera subcetate residence poate sa invite la el pe absolut oricine doreste.

3. Pret de achizitie redus

Cei mai multi dintre studentii care se muta intr-o garsoniera, mai intai de toate inchiriaza locuinta respectiva. Insa exista si situatii in care acestia doresc sa devina proprietari ai locuintei respective. Asadar, mentionam faptul ca pretul de achizitie pentru o garsoniera subcetate residence este unul cat se poate de atractiv.

Doar facand o comparatie cu un apartament aflat in apropiere, pretul garsonierei poate fi chiar si cu 50% mai mic. Pretul unei garsoniere depinde insa de la caz la caz. Suprafata utila a locuintei, mobilierul si electrocasnicele (sau lipsa lor) sunt factori care influenteaza pretul.

Pretul este influentat de asemenea de etajul la care se afla locuinta, de usi si ferestre, etc. Cu cat locuinta ofera mai mult confort, cu atat poate reprezenta o solutie mai potrivita atat pentru studenti cat si pentru orice alte persoane care doresc sa se mute intr-o asemenea locuinta.

Check Also

Garsoniere In Constanta

Garsoniere In Constanta

Garsoniere In Constanta Gasirea unei Garsoniere In Constanta care sa coincida preferintelor si asteptarilor dvs …

Close