joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Servicii / Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

Cauzele care duc la reparatii pe placa de baza telefon Brasov

Una dintre situatiile neplacute pentru utilizatorii de smartphone-uri este cand au nevoie de reparatii pe placa de baza telefon Brasov.

Telefonul mobil cu placa de baza deteriorata este econsiderat un telefon mobil mort. Exact ca un trup fara suflet. Defectiunea placii de baza in telefonul mobil poate fi cauzata de mai multe motive. Toate aceste motive sunt enumerate in randurile care urmeaza.

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon Brasov

O placa de baza este una dintre partile esentiale ale telefonului mobil. Este precum o inima pentru telefonul mobil, ca CPU-ul prin care un computer ruleaza. Retine impreuna multe dintre componentele esentiale ale telefonului mobil.

Reparatii Pe Placa De Baza Telefon BrasovEste foarte important sa stiti cum sa verificati daca placa de baza a telefonului functioneaza, inainte de a merge cu dispozitivul in service. Asadar, asigurati-va ca puteti trimite si primi apeluri in general fara nicio problema de supraincalzire.

De asemenea, asigurati-va ca va puteti incarca mobilul ca de obicei (verificati indicatorul bateriei). Asigurati-va ca mobilul dvs. nu primeste caldura in timpul incarcarii. Daca nu, placa de baza mobila functioneaza bine.

Cand placa de baza se defecteaza sau este deteriorata, nici macar nu puteti porni smartphone-ul. In unele cazuri, mobilul dvs. poate functiona bine, dar bateria se va descarca foarte repede la supraincalzire.

Ei bine, in continuare aflati mai multe detalii despre motivele deteriorarii placii de baza a unui smartphone.

Cauzele defectarii placii de baza a unui smartphone

Exista mai multe cauze datorita carora se defecteaza aceasta componenta si este nevoie de reparatii pe placa de baza telefon Brasov. Sa vedem asadar care sunt unele dintre acestea:

1. Supraincalzirea telefonului

Da, acesta este principalul motiv pentru defectiunile placii de baza. Dupa cum stim, multi oameni isi folosesc telefoanele mobile in timp ce se incarca si uneori uita sa deconecteze incarcatorul chiar si dupa o incarcare completa.

Folosirea telefonului mobil in timpul incarcarii nu dauneaza dispozitivului. Dar, va dura mult timp pentru a incarca intregul telefon mobil si este posibil sa intampinati probleme de supraincalzire.

Daca utilizati un incarcator de calitate scazuta, atunci nu ar trebui sa va folositi mobilul in timpul incarcarii. Are un impact negativ asupra calitatii incarcarii si telefonul tinde sa se supraincalzeasca. Pentru a depasi acest lucru, pastrati telefonul mobil la o temperatura normala. Evitati sa folositi telefonul mobil in timpul incarcarii. Efectuati o resetare software.

2. Daune provocate de apa

Umiditatea va provoca daune grave telefonului mobil. Picaturile de umiditate intra direct in placa de circuit. Telefoanele mobile neprotejate au sanse mai mari de a se deteriora cu usurinta din cauza umezelii.

Aceasta ajunge la placa de circuit si poate provoca fisuri ale placii. Majoritatea telefoanelor mobile nu mai functioneaza atunci cand au intalnit apa sau alt lichid.

Tocmai din acest motiv, imediat dupa ce telefonul intra in contact cu apa ar trebui dus intr-un service gsm. De asemenea, nu este recomandat nici macar ca telefonul sa fie folosit cu mainile ude.

3. Daune fizice sau cazaturi

Cei mai multi dintre noi facem o greseala obisnuita, mai exact scapam mobilul peste tot. Datorita caderilor dure si impacturilor, vor aparea daune fizice, cum ar fi probleme de afisare.

Prea multe cazaturi ale dispozitivului pot provoca daune grave pieselor interne. Efectul principal va fi pe placa de baza. Din cauza presiunii uriase, circuitele interne de pe placa de baza se pot rupe si pot cauza probleme grave.

Pentru a preveni deteriorarea uriasa a dispozitivului dvs., utilizati intotdeauna huse rezistente la socuri. Aceste masuri de precautie va pot salva mobilul de deteriorari grave.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Sunt necesare jucariile sexuale daca aplic pentru angajari studio videochat? Fetele care aplica pentru angajari …

Close