joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Sunt evidente beneficiile unei operatii pe pleoape?

Cand vine vorba despre beneficiile unei operatii pe pleoape, exista multe discutii. Exista persoane care sustin ca aceste beneficii sunt pe cat se poate de reale. Alte persoane in schimb, asociaza aceste beneficii ale operatiilor pe pleoape (blefaroplastiei) cu miturile.

Ei bine, au fost realizate diverse studii care au scos in evidenta faptul ca blefaroplastia are multe beneficii. In continuare am intocmit o lista care cuprinde cateva beneficii ale unei asemenea interventii chirurgicale.

Cititi pana la final si veti afla cum va poate fi o astfel de operatie folositoare. Articolul vi se potriveste cu atat mai mult cu cat doriti sa scapati de pungile de sub ochi si doriti un aspect intinerit.

Beneficiile unei operatii pe pleoape

Foarte multe beneficii sunt asociate cu o astfel de interventie chirurgicala. Unele dintre acestea am ales sa vi le prezentam pe scurt in randurile de mai jos.

1. Blefaroplastia ofera aspect tineresc si intinerit

O operatie pe pleoape poate ajuta la intinerirea aspectului. Liftarea pleoapelor, indepartarea grasimii si sculptarea pleoapelor pot ajuta la oferirea unui aspect alert si odihnit, spre deosebire de orice altceva.

Operatii Pe PleoapeIn functie de abordarea medicului si de alegerile facute de pacient, exista diverse metode de imbunatatire a aspectului tineresc la pacienti. De exemplu, intinerirea zonei periorbitale va oferi un aspect alert al ochilor deschisi. Acestia vor avea ulterior un aspect mai tanar si mai odihnit.

2. Indepartarea cercurilor intunecate de sub ochi

O blefaroplastie poate ajuta de asemenea, la sporirea increderii in sine, precum si a stimei de sine prin restabilirea unui aspect mai tineresc si mai odihnit. Indepartarea excesului de grasime de sub ochi impreuna cu repozitionarea grasimii poate ajuta la eliminarea cercurilor intunecate si la inmuierea aspectului general.

3. Imbunatatirea scobirii pleoapei inferioare

In timpul unei operatii pe pleoape, o parte din excesul de grasime poate fi repozitionat pentru a ajuta la imbunatatirea pierderii de volum sub pleoapa. Pierderea volumului sub pleoapa apare adesea atunci cand grasimea orbitala incepe sa iasa in fata din cauza slabirii septului orbital.

Septul orbital este ceea ce gazduieste de obicei grasimea orbitala in orbita. In plus, pierderea de volum sub pleoapa este de asemenea un raspuns la o pierdere de grasime si volum in obraz.

Rezultatul este o dezumflare a obrazului care in cele din urma incepe sa coboare departe de pleoapa inferioara. Rezultatul final este o jonctiune brusca foarte mare intre pleoapa inferioara si obraz, care provoaca aspectul obosit, imbatranit si scobirea pleoapei inferioare.

Cu blefaroplastia, pacientii obtin imbunatatirea scobirii pleoapei inferioare si o inversare a aspectului obosit si imbatranit rezultat din scobirea pleoapei inferioare.

In unele cazuri de pierdere semnificativa a volumului, repozitionarea grasimilor nu poate aborda pierderea volumului de-a lungul pleoapelor inferioare. Nici macar al mijlocului fetei si zonei obrajilor.

Este posibil sa fie necesara incorporarea altoirii grasimilor in plus fata de repozitionarea grasimii pentru a aborda pierderea excesiva de volum.

Ce altceva trebuie sa stiu?

Inainte de a opta pentru operatii pe pleoape, multe persoane doresc sa afle totul despre aceasta procedura. In mod evident, doresc sa afle cum trebuie sa se pregateasca inainte de operatie. Doresc de asemenea sa stie cum trebuie sa procedeze dupa ce are loc interventia chirurgicala.

Toate aceste informatii si nu numai, pot fi obtinute de la medicul care urmeaza sa efectueze procedura. Acesta in functie de particularitatile fiecarui pacient, ofera cele mai bune recomandari inainte si dupa procedura.

Cat despre beneficiile procedurii, poate fi vazut in randurile de mai sus cat de evidente sunt acestea. In plus, numarul beneficiilor unei operatii pe pleoape este mult mai mare.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Tratamente efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov In fiecare zi, exista pacienti care viziteaza cabinetele …

Close