marți , aprilie 16 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Hidrofor Brasov

Hidrofor Brasov

Hidrofor Brasov

Hidroforul este un produs util in gospodarie. El vine de multe ori echipat cu ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa reusiti sa pompati apa dorita din orice put. Folosirea unui hidrofor Brasov se poate face in orice situatie. Spre exemplu, puteti folosi un astfel de produs la aspersarea apei. De asemenea, el poate fi folosit la alimentarea cu apa sau la irigatie ori stropit. Un alt mod de folosire al acestui produs este la alimentarea cu apa din fantani, dar si la rezervoare. Hidroforul este perfect si pentru instalatiile profesionale din cladiri.

Avantajele unui hidrofor Brasov

In primul rand, acest produs este des utilizat pentru alimentarea cu apa a cladirilor rezidentiale. El este ideal si pentru faptul ca este destul de silentios, dar si datorita faptului ca este automorsant. Nu va trebui incarcata cu apa coloana de aspiratie. Componentele care vor veni in contact cu fluidul vor fi protejate impotriva coroziunii. Folosirea vasului de hidrofor va fi foarte importanta pentru evitarea socurilor. De asemenea, numarul redus de opriri si de porniri va fi si el asigurat prin folosirea vasului de hidrofor.

Ce tip de hidrofor sa alegem

hidrofor brasovUn hidrofor Brasov va trage apa de la o adancime de 7-8 metri. Depasind aceasta valoare, aspiratia nu va mai fi posibila. Acest lucru se datoreaza fenomenului de cavitatie. In momentul in care apare acest fenomen, coloana de lichid se va rupe, iar apa se va vaporiza local.

Daca aveti de-a face cu o adancime mai mare, puteti apela la pompa de hidrofor cu ejector. Pe traseul de aspiratie al acesteia vor exista doua tevi. Una mai groasa prin care apa va urca si una mai subtire, prin care aceasta va cobori. Puterea motorului va fi cea responsabila de adancimea de aspiratie. Aveti in vedere sa respectati diametrul tevilor si fiti atenti la imbinari. Ele trebuie sa fie etanse, astfel incat pompa sa nu traga aer.

Check Also

Magazine Mobila Brasov

Magazine Mobila Brasov

Cum sa aranjam noptierele de la diferite magazine mobila Brasov? Multe cupluri isi doresc sa …

Close