luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Constructii / Echipamente Industriale

Echipamente Industriale

Echipamente Industriale

Cand vorbim despre echipamente industriale ne gandim automat la spatii de mari dimensiuni, de tipul fabricilor sau depozitelor. In instalarea si modernizarea acestora este necesara contractarea unor firme specializate.

SC Recondi SRL se poate lauda cu peste 20 de ani de experienta. In acesti ani de activitatea au multumit 1.834 de clienti si au vandut 2.235 de produse.

Echipamente industriale comercializate de Recondi

Firma Recondi este furnizor de echipamente auxiliare, speciale, electroventile pentru gaz, senzori seismici, vane seismice cu certificat CE si UL. Alte produse comercializate sunt robineti industriali, reductoare/regulatoare de presiune, compensatoare de montaj, pompe grundfos, supape de siguranta si multe altele.

Se poate apela la aceasta firma si pentru servicii. Cateva dintre acestea constau in: consultanta tehnica pentru sistemele de pompare, asistenta in montarea produselor comercializate si aliniere cu laser. Echipa lucreaza cu promptitudine si profesionalism pentru a garanta satisfactia clientilor.

Echipamente industriale de tipul vanelor seismice

echipamente industrialeVanele seismice pot fi cu senzor seismic inclus, sau montat separat. Vanele cu senzor incorporat  sunt compacte, nu au nevoie de alimentare electrica sau pneumatica, insa au o presiune maxima de 4,1 bar. Functionarea este simpla. Atunci cand apar perturbari seismice de aproximativ 5,4 grade pe scara Richter, o bila din otel inoxidabil este fixata pe un soclu in supapa. Din cauza miscarilor, mingea cade din soclu, iar cu ajutorul greutatii acesteia se realizeaza inchiderea alimentarii cu gaz. Un ansamblu de vana + senzor seismic montat pe vana sau pe fundatia cladirii este mai ieftin. Acest ansamblu functioneaza si la presiuni mai mari de 4,1 bar, dar au nevoie de alimentare electrica sau pneumatica. Si aici functionarea este simpla, pe acelasi principiu. Insa senzorul sesizeaza miscarea seismica si inchide/deschide un contact care este folosit pentru actionarea vanei.

Cand ne referim la echipamente industriale auxiliare vorbim in principiu de robineti. Robinetii sunt model Lug, au diametrul nominal, corpul este confectionat din fonta, iar discul din inox. Etansarea este din NBR si montajul pe instalatie se face intre flanse. Temperatura de lucru este de maxim +60°C si suporta o presiune de pana la 5 bar.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Unde putem vedea containere de locuit? Stiati ca exista in Romania persoane care au achizitionat …

Close