marți , aprilie 16 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Instalatii de incalzire pentru locuinta dumneavoastra

Instalatii de incalzire pentru locuinta dumneavoastra

Instalatii de incalzire

Tevi din cupru sau din polipropilena? Aceasta este dilema celor care doresc sa isi monteze instalatii de incalzire. Daca aveti in plan o renovare masiva, atunci sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le retineti. Instalatia de apa si cea de incalzire au nevoie de o atentie deosebita. Confortul oricarei locuinte este asigurat in mare parte de buna functionare a sistemului de incalzire.

Instalatii de incalzire pentru locuinta dumneavoastra

Calitatea sistemelor de instalatii de incalzire depinde, desigur si de calitatea produselor si a procesului de executie. Tevile pentru instalatia de apa si pentru instalatia de incalzire pot fi atat din cupru sau din PPR. Alegerea materialului potrivit se face luand in considerare un numar de criterii. Acestea ar fi rezistenta in timp, pretul, dar si aspectul. Indiferent de tipul de tevi pe care il alegeti pentru locuinta dumneavoastra, Instal Carpatica va sta la dispozitie. Acestia comercializeaza o gama larga de produse si accesorii de incazire, atat din cupru cat si din PPR.

Materialele potrivite pentru instalatii

Instalatii de incalzireIn primul rand, tevile si fittingurile din cupru ofera o rezistenta sporita la coroziune. Tevile nu vor imbatrani iar proprietatile lor nu se schimba in timp. Comparand tevile din cupru cu cele din polipropilena, se remarca o comportare mai buna a cuprului. De asemenea, se poate observa si o lipa sa tensiunii mecanice din structura tevii. Coeficientul dilatatiei tevilor din cupru este mai mic decat in cazul celor din plastic.

La tevile din cupru, rezistenta la temperaturi ridicate este mult mai crescuta. Pe langa rezistenta la schimbari de temperatura, acestea sunt rezistente si la difuzia oxigenului. Instalaera acestui tip de tevi se realizeaza cu usurinta, fiind rapida si rentabila.

De mii de ani, cuprul este utilizat in cadrul instalatiilor de transport al apei. Prima instanta de utilizare a acestuia dateaza inca din Egiptul antic. Puteti avea incredere in produsele confectionate din cupru, acestea oferind siugranta maxima in utilizare.

 

Check Also

Magazine Mobila Brasov

Magazine Mobila Brasov

Cum sa aranjam noptierele de la diferite magazine mobila Brasov? Multe cupluri isi doresc sa …

Close