vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Avantajele utilizarii ingrasamantului cu zeolit natural

Avantajele utilizarii ingrasamantului cu zeolit natural

Avantajele utilizarii ingrasamantului cu zeolit natural

Un astfel de ingrasamant are o multime de avantaje. Fiind obtinut din tufuri vulcanice, zeolitul este benefic plantelor. Zeolitul este un aluminosilicat cu o structura reticulara. Acesta are capacitatea de a pierde si de a castiga reversibil apa. Acest lucru confera acestui ingrasamant niste proprietati unice de desorbtie, absorbtie, dar si de schimb ionic.

Trebuie sa stiti ca acest ingrasamant cu zeolit natural este folosit cu succes in agricultura. El este ideal pentru imbunatatirea recoltelor, dar si pentru reducerea eventualelor cheltuieli. Veti constata ca daca veti apela la un astfel de ingrasamant, veti lua o decizie foarte buna.

De ce sa apelati la zeolit natural?

Acest produs este ideal pentru dezvoltarea plantelor voastre. El va fi util in procesul de refacere a microbiologiei solului. Acesta va fi primul pas spre un sol cat mai fertil. Nu va mai fi nevoie sa utilizati o cantitate mai mare de ingrasamant, pentru ca acest zeolit va avea efecte benefice chiar la aceeasi cantitate.

Caracteristici ale zeolitului natural

zeolit naturalFiind un foarte bun dozator si reglator de apa, dar si de ingrasaminte, acesta este ideal pentru plantele voastre. Veti vedea ca veti avea ocazia sa luati o decizie excelenta daca veti opta pentru un astfel de ingrasamant. Elementele chimice, dar si fertilizatorii utili plantelor, vor fi incorporati in structura zeolitului.

Folosind un ingrasamant pe baza de zeolit natural, veti putea oferi plantelor exact ce au nevoie pentru a se putea bucura de o crestere armonioasa. Zeolitul va reduce levigarea nutrientilor in sol. Acest lucru este foarte util in special daca va confruntati cu perioade ploioase mai lungi de timp. Alegand un astfel de ingrasamant, veti constata ca ati facut o alegere excelenta de care va veti bucura. Veti vedea chiar ca productiile voastre vor fi mai mari si veti ajunge sa economisiti sume importante de bani.

Check Also

Rame Oglinzi

Rame Oglinzi

Alegerea unei rame oglinzi care completeaza decorul locuintei Alegerea unei rame oglinzi care sa completeze …

Close