marți , mai 28 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala reprezinta o ramura importanta a medicinei. Se trateaza vederea. Vazul este cel mai important simt. O clinica specializata de optica medicala va oferi intotdeauna servicii de calitate superioara. Standardele calitative indeplinite sunt atestate prin diferite brevete si certificari. Confortul si siguranta pacientului sunt pe primul loc.

Optica MedicalaLa un Cabinet Oftalmologic Brasov cele mai frecvente sunt consultatiile oftalmologice. Acestea sunt personalizate. Fiecare pacient este diferit. Fiecare pacient prezinta simptome diferite. Se va acorda o atentie deosebita fiecaruia in parte. Medicul specialist oftalmolog va asigura diagnosticarea afectiunilor oculare. Aparatura folosita in cabinet este de ultima generatie.

Pentru a se depista leziunile la nivelul pleoapelor se va face biomicroscopie. Acelasi procedeu este folosit si pentru descoperirea conjunctivitei si a corneei. Este importanta masurarea tensiunii oculare. In acest fel se poate diagnostica si glaucomul care este intr-o faza incipienta. In functie de rezultat se prescrie tratament medicamentos pentru afectiunile oftalmologice descoperite. Se va stabili si daca este necesar portul ochelarilor.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Tratamente efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov In fiecare zi, exista pacienti care viziteaza cabinetele …

Close