marți , mai 28 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Cel putin anual este recomandat un Consult Oftalmologic complet. O examinare completa de rutina cuprinde mai multe etape. In primul rand se realizeaza anamneza. Acest prim pas reprezinta discutia dintre pacient si medicul oftalmolog. Pacientul explica de ce a venit la control. Prezinta si problemele anterioare oculare.

Consult OftalmologicVa furniza si informatii privitoare la antecedentele sale medicale. Va mentiona, in detaliu, ce medicamente a luat si ce tratamente a urmat. Toate aceste aspecte sunt de natura a influenta stare lui de sanatate. Va preciza si antecedentele medicale familiale. Medicul specializat din cadrul Optica Brasov va examina, in primul rand, aspectul exterior al ochilor si al pleoapelor.

Urmatoarea etapa importanta este autorefractometria. Acest procedeu permite masurarea dioptriilor utilizand un aparat special, care se numeste dioptron. Acest aparat se foloseste in cazul adultilor. In cazul copiilor se foloseste un alt tip de aparat. Acest aparat permite masuratoarea la distanta. Se vor folosi si picaturi speciale pentru dilatarea pupilei. In acest fel, se vor determina adevaratele dioptrii.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Tratamente efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov In fiecare zi, exista pacienti care viziteaza cabinetele …

Close