luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Este foarte bine de a avea in vedere o Retinoscopie Brasov. Datorita acestei proceduri, va veti face o parere cu privire la sanatatea voastra oculara. Primul pas in prevenirea, dar si tratarea problemelor este examenul oftalmologic. Este important ca examinarea oftalmologica se fie facuta periodic. Aest lucru se datoreaza faptului ca multe boli oculare sunt fara simptome. De asemenea, de multe ori se intampla ca aceste boli sa fie silentioase. Aveti astfel in vedere un serviciu bun de retinoscopie Brasov.

Retinoscopie Brasov

In cadrul unei examinari oftalmologice corespunzatoare se vor identifica multe boli cu potential de orbire. De asemenea, se vor indentifica si unele manifestari ale unor boli sistemice. Primul examen oftalmologic se face la nastere. Dupa aceasta varsta, examenele oftalmologice se repeta din trei in trei ani. Inainte de inceperea scolii se fac din nou examene oftalmologice. In cazul in care apar tulburari oftalmologice se fac analize din nou.

Retinoscopie BrasovAnalize importante se fac si la varsta de 40 de ani. In jurul acestei varste se recomanda de obicei ochelarii pentru citit si o Retinoscopie Brasov periodica. Analizele se vor reface odata la 3-5 ani. Dupa 60 de ani, controalele vor fi mai frecvente. In general, in jurul acestei varste apar si bolile batranetii. Cele mai caracterisitce boli ale batranetii sunt glaucomul si cataracta.

Retinoscopie Brasov

Un examen oftalmologic incepe in general cu un dialog dintre pacient si doctor. Dialogul face referire la antecedentele personale patologice ale pacientului. Dupa aceasta conversatie, se trece la examenul oftalmologic propriu-zis. Se testeaza astfel acuitatea vizuala cu si fara corectie optica. De asemenea, se mai fac si alte analize la fel de importante pentru a stabili starea de sanatate a ochilor pacientului.

Retinoscopie Brasov – Determinarea dioptriilor este un alt lucru de avut in vedere. Acestea se determina folosind autorefractometrul. Medicul oftalmolog va stabili care sunt lentilele de care are nevoie pacientul. El ii va da sfaturi pacientului cu privire la lentilele cele mai potrivite pentru el. Chiar si in cazul copiilor se fac analize asemanatoare. Medicul oftalmolog va stabili cate sunt lentilele ideale de care cel mic are nevoie. Aveti mereu in vedere aceste analize oftalmologice extrem de importante.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

Tratamente efectuate in cabinetele de ortodontie Brasov In fiecare zi, exista pacienti care viziteaza cabinetele …

Close