luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorci Agricole Tandem

Remorci Agricole Tandem

De ce cauta fermierii si agricultorii remorci agricole tandem?

Fermierii si agricultorii care detin tractoare, cauta cele mai potrivite remorci agricole tandem. Exista un numar mare de motive pentru care fac acest lucru. In continuare va prezentam cateva exemple de astfel de motive.

Alegerea unor remorci agricole tandem pentru fermieri si agricultori

Alegerea unor remorci agricole de acest tip pentru fermieri si agricultori este fara doar si poate, o idee grozata. O astfel de remorca mai ales cand este cumparata noua, este de inalta calitate.

Fermierii si agricultorii pot transporta cu astfel de remorci agricole cereale, baloti cu paie, orz, siloz, legume, fructe, etc. In plus, de fiecare data cand au de efectuat lucrari la ferma, pot transporta materiale.

Remorci Agricole TandemAici ne referim la pietris, saci de ciment, nisip si nu numai. Remorcile agricolec cu tandem au fost proiectate si fabricate pentru a fi utilizate in conditii dure de teren. Acestea dispun de suspensii de calitate. Socurile nu sunt atat de puternice decat in cazul remorcilor agricole cu o singura axa.

In plus, fermierii si agricultorii aleg sa isi indrepte atentia spre o astfel de remorca si pentru dimensiuni. Acest tip este mai mare in comparatie cu remorca agricola cu o axa.

Caracteristici de retinut

Cei care cauta astfel de remorci agricole tandem, trebuie sa aiba mare grija. Este important sa se asigure ca aleg solutia cea mai buna. Trebuie sa tina cont de doua caracteristici foarte importante in acest sens.

Mai intai de toate ar trebui sa tina cont de capacitatea de incarcare a remorcii. Aceasta este prima caracteristica si se refera la numarul total de kilograme pe care remorca le suporta la incarcare. Nu toate remorcile agricole au aceiasi capacitate de incarcare, deci fiecare trebuie sa faca alegerea in functie de propriile necesitati.

Urmatoarea caracteristica de luat in considerare este reprezentata de masa maxima autorizata. Aici discutam despre masa remorcii, careia ii mai este adaugata si capacitatea de incarcare. Extrem de important este sa mentionam faptul ca masa maxima autorizata trebuie respectata cu strictete pe drumurile publice. Cei care nu o vor respecta, vor suporta consecintele si vor plati amenzi usturatoare.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre termopane Salamander Brasov Usile si ferestrele termopane Salamander Brasov …

Close