luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Rame Oglinzi

Rame Oglinzi

Alegerea unei rame oglinzi care completeaza decorul locuintei

Alegerea unei rame oglinzi care sa completeze decorul locuintei poate fi cea mai mare provocare cu care se confrunta proprietarii de locuinte.

Exista atat de multe optiuni in clipa de fata in ceea ce priveste ramele oglinzilor, incat acestia pot fi pur si simplu confuzi. Exista diverse optiuni in ceea ce priveste materialele si calitatea acestora, pe care le folosesc producaorii pentru a fabrica aceste rame pentru oglinzi.

Exista de asemenea diverse alte caracteristici care pot sa va influenteze alegerea. Conteaza foarte mult si alegerea unui stil de rama care sa completeze aspectul estetic general.

Conteaza si bugetul de care dispuneti dar si alti factori. In continuare veti descoperi unele detalii care va pot intr-o oarecare masura influenta alegerea.

Rame oglinzi din lemn

Fara doar si poate, calitatea materialului conteaza foarte mult cand vine vorba despre alegerea unei rame pentru oglinda.

Rame OglinziSi din fericire exista mai multe tipuri de lemn (stejar, artar, mahon, pin, etc.). Fiecare are anumite avantaje, si fiecare tip de lemn este potrivit pentru a decora in anumite stiluri. Stilul cadrului oglinzii contribuie semnificativ la atmosfera generala a unei incaperi.

Este esential sa selectati un stil de cadru care nu doar sa rezoneze cu gustul dvs. personal, ci si sa completeze estetica generala a spatiului.

1. Eleganta traditionala

Ramele ornamentate si detaliate evoca adesea un sentiment de eleganta traditionala. Daca decorul dvs. inclina spre stiluri clasice sau atemporale, luati in considerare ramele cu modele decorative, margini tesite sau ornamente care reflecta o estetica mai formala.

2. Simplitate moderna

Pentru interioare contemporane sau minimaliste, optati pentru linii curate si designuri simple. Un cadru (rama mai este numita si cadrul ferestrei) cu margini elegante si o grosime redusa, se poate integra perfect in decorul modern, adaugand o nota de rafinament fara a coplesi spatiul.

3. Farmecul rustic

Daca preferinta dvs. de design inclina spre un stil mai rustic, luati in considerare ramele de oglinda cu finisaje invechite, lemn recuperat sau imperfectiuni naturale. Aceste elemente contribuie la o atmosfera confortabila si primitoare.

4. Fuziune eclectica

Pentru cei carora le place sa amestece stiluri si sa experimenteze cu decorul eclectic, este de luat considerare un cadru de oglinda care imbina diverse elemente de design.

Aceasta ar putea implica combinarea diferitelor finisaje de lemn, incorporarea de texturi diverse sau alegerea unui cadru cu o forma unica si neconventionala.

Alte detalii care conteaza

Mai exista cu siguranta si alte detalii care conteaza si care pot sa va influenteze alegerea unei rame oglinzi. Iata care pot fi aceste detalii.

1. Stilul si designul incaperii

Opati pentru o rama pentru oglinda care se potriveste cu stilul general al incaperii. Daca discutam in cazul de fata despre un spatiu modern, alegtie o rama simpla si eleganta. In schimb, pentru un decor rustic, poti sa va orientati spre o rama din lemn cu detalii sculptate.

2. Dimensiunea si forma oglinzii

Este de asemenea foarte important sa va asigurati ca dimensiunea si forma ramei sunt proportionale cu oglinda. Mai exact, oglinda nu trebuie sa aiba dimensiuni mari in raport cu rama, nici sa depaseasca aceasta in dimensiune.

3. Buget disponibil

Nu in ultimul rand, stabiliti un buget clar pentru achizitia unei rame oglinzi. Cautati apoi doar acele rame pentru oglinzi care se incadreaza in buget. Faceti o alegerei nsa care sa nu compromita calitatea si stilul.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre termopane Salamander Brasov Usile si ferestrele termopane Salamander Brasov …

Close