luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Constructii Lemn / Proiecte case din lemn

Proiecte case din lemn

Proiecte case din lemn

Casele din lemn reprezinta o moda care pare sa revina. Aceasta moda a caselor din lemn este apreciata de foarte multe persoane. Astfel de proiecte case din lemn se inmultesc pe zi ce trece. Acest lucru se datoreaza in principal, beneficiilor pe care le pot aduce casele construite din lemn. Lemnul este unul dintre cele mai apreciate materiale de constructie si cu siguranta va putea fi folosit fara probleme in proiectele voastre. Veti constata ca ati facut o alegere foarte buna apeland la lemn.

Proiecte case din lemn – beneficii multiple

proiecte case din lemnPrintre principalele avantaje ale acestui produs se numara rapiditatea cu care se poate ridica o casa, folosindu-l. Veti constata ca o casa din lemn, va putea fi ridicata intr-un timp scurt, imediat ce fundatia a fost ridicata. O casa din lemn va fi si calduroasa. Ea va reusi sa pastreze caldura pe timp de iarna, dar si racoarea pe timp de vara. In realizarea unei constructii din lemn, se vor putea utiliza materialele termoizolante cum ar fi spuma poliuretanica, celuloza sau polistirenul. Aceste materiale vor asigura o performanta termica ideala casei voastre.

De asemenea, aceste proiecte case din lemn, vor salva spatiul. Peretii unei astfel de case sunt de doua ori mai subtiri decat cei realizati din BCA sau din caramida.

Rezistenta impotriva cutremurelor si a incendiilor

Un alt avantaj al acestor case din lemn este rezistenta la cutremur. Lemnul, fiind elastic va putea prelua fara probleme miscarile seismice. O casa din lemn va rezista fara probleme, chiar si la cutremure de pana la 8 grade pe scara Richter.

Incendiile nu vor fi o problema. Folosind un lemn tratat impotriva focului, incidenta aparitiei unui incendiu va fi foarte redusa. In realizarea unei astfel de case se vor folosi doar materiale rezistente la foc. Lemnul va mai oferi si un mediu ecologic in care sa traiti, pentru ca nu veti mai fi inconjurati de materiale toxice.

Check Also

constructii din lemn

Constructii din lemn

Constructii din lemn Sunt solicitate tot mai des sa se realizeze constructii din lemn atunci …

Close