marți , mai 28 2024
Breaking News
Home / Servicii / Pret Creare Site

Pret Creare Site

Pret creare site

Probabil va intereseaza un Pret Creare Site bun. Trebuie sa stiti ca acest pret este influentat de multe lucruri. Va depinde foarte mult tipul de site pe care il veti crea. Costurile implicate vor fi astfel mai mici sau mai mari. Ideea principala este ca site-ul vostru sa fie realizat cum trebuie. El ar trebui sa ofere vizitatorilor calitatea dorita.

Primul lucru important de care trebuie sa tineti cont este costul cu domeniul. In principiu, domeniul „.ro” este cel mai apreciat. Acesta va costa 50 de euro. Luandu-l la acest pret, il veti putea avea pe viata. In momentul de fata nu exista o taxa anuala a domeniilor din Romania, deci el se va achizitiona pe viata.

Pret Creare SitePret creare site

Un alt domeniu foarte apreciat este „.com”. Chiar si acest domeniu este indragit de o multime de persoane. El se adreseaza cu precadere afacerilor globale. Daca aveti o afacere care se adreseaza acestei piete, un astfel de serviciu va fi indicat pentru voi. Va trebui sa platiti doar 10 euro pe an pentru un astfel de domeniu. Achizitionati un domeniu „.ro” doar cand targetati piata romaneasca. De asemenea, un domeniu „.com” este indicat cand va orientati mai mult catre piata globala.

Serviciul de hosting este si el foarte important. Dar nu este mereu inclus in oferta de Pret Creare Site. Ar trebui sa alegeti o firma cat mai potrivita. Optati pentru una cu servere de calitate foarte buna. Ideea principala este ca site-ul vostru sa fie up pentru o perioada mai lunga de timp. O firma profesionista va va oferi un uptime bun al site-ului.

Pret creare site

Pretul unui website este un alt lucru important. Un site de prezentare va avea un pret cuprins intre 500 si 2000 de euro. In general, daca pretul este mai mare, va veti putea bucura si de anumite servicii aditionale. Un astfel de serviciu este cel de SEO. Aceste site-uri folosesc de obicei platforme precum Drupal, Joomla sau WordPress.

Daca va orientati catre un magazin online, pretul acestuia va fi de la 900 de euro in sus. Numarul de produse din magazin va fi un aspect important, ce va influenta pretul.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Sunt necesare jucariile sexuale daca aplic pentru angajari studio videochat? Fetele care aplica pentru angajari …

Close