luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Galaxy Camo

Galaxy Camo

Galaxy Camo

Este bine sa aveti in vedere un fir de tip Galaxy Camo. Acesta se va plia pe nevoile voastre fiind o solutie importanta. Este asadar o alegere foarte buna sa-l aveti in vedere. Un astfel de fir vine in intampinarea nevoilor voastre, el fiind indicat in orice moment. Desi multi pescari sunt de parere ca fluorocarbonul este un fir cu elogantie redusa, acesta lucru nu este neaparat adevarat. Acest lucru fiind demonstrat chiar de catre acest fir special.

Alege mereu calitatea!

Este o idee buna sa alegeti un fir Galaxy Camo, acesta oferindu-va o calitate foarte buna. Un astfel de fir se intinde mai mult decat mono din nylon. El are nevoie insa de o forta mai mare pentru a obtine intinderea fluorului in primul rand. Acesta este motivul pentru care acest fir este cu adevarat o solutie de avut in vedere. El este asadar apreciat din multe puncte de vedere, fiind alegerea cea mai buna. Tinand cont de un astfel de fir, veti lua o decizie excelenta. El isi face treaba foarte bine.

Galaxy CamoAcest fir este apreciat pentru ca este realizat din monofilament premium. El are o lungime de 12 metri si fiind fabricat din copolimer de o calitate foarte inalta. Memoria acestuia este redusa. Un alt aspect important al acestui fir este camuflajul sau in trei culori. Aceste culori alterneaza si anume 50 cm culoarea este neagra, 50 este transparenta, 50 verde si asa mai departe. In ceea ce priveste diametrul firului, partea cea mai groasa are 0,47 mm. Aceasta asigura o foarte buna trecere prin inel.

Galaxy Camo

Un astfel de fir poate fi utilizat fara nici un fel de problema in lacuri. De asemenea, el poate fi folosit si in apa sarata de mare, fiind o alegere buna si din acest punct de vedere. Un astfel de produs este asadar o alegere foarte importanta pentru voi. El isi va face treaba foarte bine, fiind o optiune de avut in vedere. Acest fir se pliaza pe nevoile voastre fiind solutia cea mai buna in orice moment. Este asadar o idee buna sa-l aveti in vedere foarte des.

Check Also

Carp Boilie

Carp Boilie

Carp Boilie Alegeti mereu Carp Boilie de cea mai buna calitate. Veti vedea ca un …

Close