marți , aprilie 16 2024
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Cat de eficienta este o epilare definitiva?

In cazul in care aveti de gand sa scapati odata pentru totdeauna de firele de par nedorite care au aparut pe suprafata corpului in diverse zone, procedura de epilare definitiva cu laser reprezinta cea mai buna solutie.

Ne-am propus ca in randurile care urmeaza sa va aducem la cunostinta cateva informatii deosebit de utile cu privire la acest tratament corporal, pentru a afla cat de util este.

De ce sa alegeti procedura de epilare definitiva cu laser?

Epilare DefinitivaAsadar, mentionam faptul ca epilarea definitiva cu laser este o procedura progresiv definitiva, ceea ce inseamna ca firele de par care au fost tratate cu succes in faza activa, niciodata nu vor mai creste, iar la finalul tratamentului aproximativ 90% din firele de par sunt distruse definitiv.

Rezultatele epilarii definitive vor fi vizibile pana la 15 ani in cazul in care respectati sedintele de intretinere care sunt necesare (o sedinta pe an), iar pielea va fi catifelata in toti acesti ani.

In afara rezultatelor cu adevarat impresionante si foarte durabile, sa nu uitam sa mentionam faptul ca aceasta procedura este nedureroasa si nu produce efecte negative sau reactii adverse asupra pielii. Nu vor aparea iritatii sau senzatia de usturime, nu veti experimenta senzatia de mancarime in zona tratata.

Daca pana in clipa de fata epilarea a fost un chin pentru ca foloseati ceara in acest scop, nu mai trebuie sa va faceti griji. Epilarea cu laser este cea mai buna solutie pe care o puteti adopta.

Am pielea sensibila, este potrivita pentru mine aceasta procedura?

Din diverse motive, unele persoane au pielea mult mai sensibila in comparatie cu alte persoane si nu stiu daca ar fi indicat sa opteze pentru epilare definitiva. Nu trebuie sa va faceti griji nici daca aveti pielea sensibila. Pentru absolut toata lumea este recomandata aceasta metoda de eliminare a firelor de par, indiferent ca au sau nu pielea sensibila.

Nu conteaza nici daca nuanta pielii sau a tenului este mai inchisa sau mai deschisa la culoare. O epilare cu laser este cea mai buna solutie pentru toate nuantele pielii si a tenului.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Sunt necesare jucariile sexuale daca aplic pentru angajari studio videochat? Fetele care aplica pentru angajari …

Close