luni , aprilie 15 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / De ce sa alegi plăcile de fibrociment pentru construcțiile moderne?

De ce sa alegi plăcile de fibrociment pentru construcțiile moderne?

Constructorii pun tot mai mult accent pe materialele eco-friendly, iar unul dintre principalele criterii de selectie a materialelor de constructii este compozitia materialelor, care trebuie sa fie una ecologica, prietenoasa cu mediul inconjurator si, cel mai important, sa fie usor de montat.

Placile din fibrociment se incadreaza perfect in noile cerinte ale pietei imobiliare actuale, indeplinind o serie de atributii mult peste alte materiale existente pe piata: rezistenta la foc, rezistenta la apa, izolarea fonica, izolarea termica, dar si aspect placut.

Nevoile arhitecturale moderne ne impun sa obtinem produse avansate, care nu contin nimic daunator mediului sau sanatatii umane. Pe langa acestea, placile din fibrociment ofera si o izolatie termica si fonica fantastica, pe langa faptul ca sunt ignifuge, extrem de rezistente la şocuri mecanice şi oscilaţii de temperatura.

In ceea ce priveste utilitatea lor, placile din fibrociment sunt extrem de versatile, in sensul ca pot fi utilizate atat pentru placarile interioare ale peretilor, cat si pentru fatadele exerioare ale tuturor tipurilor de constructii, indiferent daca vorbim de spatii comerciale, de ansambluri rezidentale sau doar de imbunatatirea imaginii unei cladiri, deoarece pot fi utilizate in intregime sau pot fi ajustate la dimensiunile cerute sau, de ce nu, aplicate cu goluri de imbinare.

Lista utilitatii placilor din fibrociment este mult mai vasta, iar mai jos iti oferim cateva exemple de domenii de aplicare:

– acoperire pentru interior si exterior– panouri „sandwich” ca elemente de perete despartitor
– material decorative pe diferite zone ale cladirilor
– element de plafon suspendat

– ca material de pardoseala, pe podea din beton
– acoperire decorativa care da aspect de lemn sau piatra
– material pentru panouri publicitare
– elemente decorative in gradina

Si lista continua, in functie de cerintele si ideile fiecarui arhitect si constructor. De retinut este faptul ca, pe langa versatilitatea in utilizare, aceste placi din fibrociment reprezinta solutia perfecta in constructiile moderne si datorita montajului extrem de usor de realizat.

Industria constructiilor trebuie sa tina pasul cu ritmul accelerat cu care societatea isi urmeaza cursul, iar cerintele tot mai mari ale constructiilor rapide i-au facut pe producatori sa-si indrepte atentia catre materialele care sa fie usor de montat si, care in acelasi timp, confera un aspect contemporan

cladirilor.

Check Also

Magazine Mobila Brasov

Magazine Mobila Brasov

Cum sa aranjam noptierele de la diferite magazine mobila Brasov? Multe cupluri isi doresc sa …

Close