luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Atunci cand sunteti in trafic trebuie sa dati dovada de Condus Defensiv. Este foarte important acest lucru. Multe dintre accidente sunt produse de soferi care nu tin cont de normele acestui condus. Conducand cat mai defensiv, riscul accidentelor scade destul de mult. Nu veti avea astfel parte de accidente. Tineti mereu cont de cateva aspecte importante atunci cand conduceti. Veti vedea ca veti avea de castigat avand in vedere aceste lucruri.

Condus defensiv

Condus DefensivIn primul rand, va trebui sa va examinati masina. Puteti astfel verifica rotile si nivelul uleiului. Daca faceti un drum in afara orasului, verificati-va luminile. Puteti da chiar si o tura prin oras pentru a vedea daca nu sunt probleme. Este foarte important sa va puneti mereu centura. Aceasta va poate scapa de niste probleme foarte mari atunci cand sunteti implicati in accidente. Ar trebui ca si pasagerii din spate sa poarte centura de siguranta. Impactul este foarte puternic, chiar si la 60 km/h. Avand centura pusa veti fi mai in siguranta.

Multi instructori de Condus Defensiv va recomanda sa nu uitati ca atunci cand conduceti sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti mereu luminile pentru a va face vizibili. O masina cu faruri aprinse este mai vizibila pentru ceilalti soferi. De asemenea, soferii anticipeaza mai rapid intentiile voastre daca semnalizati. Puteti semnaliza chiar si in momentul in care vedeti pietoni.

Condus defensiv

Ar trebui sa fiti mereu cat mai calmi. Nu vorbiti niciodata la telefon cand suneti in masina. De asemenea, nu ar trebui nici sa dati mesaje. Atunci cand conduceti trebuie sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora in trafic. Condusul nervos va duce la ambuteiaje. Acest tip de condus duce frecvent si la numeroase accidente. Ar fi bine sa va asigurati mereu in oglinzi. La fiecare 10 secunde trebuie sa va asigurati in oglinzi.

Condus Defensiv – Nu uitati sa reduceti viteza in intersectii. Cel mai bine este sa intrati in intersectii cu o viteza sub 40 km/h. Nu ar trebui nici sa treceti pe galben. Intre voi si cel din fata voastra ar trebui sa fie o distanta de 2 secunde. Aveti mereu in vedere acest aspect foarte important.

Check Also

Plan de Paza Pentru Obiective

Plan de Paza Pentru Obiective

Importanta de a avea un plan de paza pentru obiective la startup Stiati ca pentru …

Close