luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Cererea pe piata pentru Case Pe Structura De Lemn a crescut exponential in ultimii ani. Oamenii incepand sa isi depaseasca scepticismul legat de siguranta acestor tipuri de case. Iar alegerea unei case din lemn este una profitabila si desteapta. Haideti sa vedem de ce.

Case Pe Structura De LemnApeland la serviciile oferita de o Firma Constructii Case Din Lemn, veti avea parte de numeroase beneficii si avantaje. In primul rand, o casa din lemn este extrem de ieftina. O locuinta de 50-60mp implicand costuri de maxim 20,000 de euro. In plus, aceste locuinte sunt foarte bine izolate termic. Astfel, veti avea parte de o locuinta calduroasa chiar si in timpul iernii.

Casele din lemn sunt rezistente la agresiunile atmosferice, termice si fizice. Rezistand chiar si la cutremure puternice. Dar aceasta rezistenta este rezultatul structurii pe lemn. Tipurile de lemne cele mai durabile si rezistente sunt stejarul, ulmuil, tuia, pinul si tisa.

Dar pentru o structura cat ma rezistenta nu este important doar tipul lemnului, ci si provenienta acestuia. Astfel, cel mai bun lemn de structura se recolteaza din zona de durament a trunchiului. Aceasta zona se alfa intre zona coajei si a inimii trunchiului de copac. Lemnul din zona de durament este cel mai durabil si lipsit de deformatii si noduri.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Unde putem vedea containere de locuit? Stiati ca exista in Romania persoane care au achizitionat …

Close